Siirry sisältöön

Valoa ja avaruutta eteiseen

Eteinen on paikka, joka toivottaa meidät tervetulleiksi kotiin. Se on paikka, missä tarvitaan yleensä paljon säilytystilaa.  On pomppaa, parkaa ja tuulitakkia. On tennaria, korkkaria ja lenkkaria. On pipoa, hanskaa ja huivia. Ja kaikki tämä pitäisi saada siististi järjestykseen.

Tässä muutoskohteessa eteinen on avoin tila,  joka johtaa suoraan olohuoneeseen. Eteiseen haluttiin lisää valoa ja avaruuden tuntua. Niinpä eteisen vaatekaapeista poistettiin vanhat ovet ja tilalle asennettiin käytännölliset liukuovet, joista keskimmäisessä on peili. Valkoisissa liukuovissa on elävä woodline-pinta.

Eteisen kaappien ovet poistettiin …
… ja tilalle asennettiin raikkaan valkoiset liukuovet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myös kaappien vastakkaisella seinällä olevan vaatehuoneen ovi poistetttiin ja oviaukkoa hieman levennettiin. Oven tilalle asennettiin tilanjako-ovi samalla woodline-pinnalla.

Vaatehuoneen kaikki hyllyt poistetiin ja tilalle laitettiin kuivauskaappi sekä säilytysjärjestelmä ulkovaatteille ja -kengille. Nyt ne kaikki saa siististi pois silmistä liukuoven taakse. Vaatehuoneessa on ripustamistilaa myös lapsille sopivalla korkeudella, mikä on arjen toimivuuden kannalta tärkeää.

Kuivauskaapille on aina käyttöä.
Ulkovaatteet ja -kengät katseilta piiloon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eteisen seinältä poistettiin tarpeettomaksi jäänyt iso peili ja vanhan eteispenkin tilalle hankittiin uusi ja ehompi. Myös kaikki eteisen ruskeat ovi- ja lattialistat päivitettiin valkoisiin.

Ennen…
… ja jälkeen