Siirry sisältöön

Palvelut

Sisustus- ja stailauspalvelut

Haluan luoda tilasta kuin tilasta kutsuvan ja kotoisan. Haluan suunnitella koteja ja muita tiloja, joissa viihdytään.

Kaipaatko kotiisi tai johonkin muuhun tilaan uutta ilmettä? Haluaisitko päivittää tilan kokonaan, yhden huoneen tai vaikka vain tietyn osan huoneesta? Välillä vähänkin voi olla tarpeeksi.

Vai oletko kenties myymässä kotiasi? Silloin on ehkä hyvä katsoa sitä ulkopuolisen silmin ja tuoda asunnon parhaat puolet esille potentiaalisia ostajia varten.

Sisustusstailauksessa on kyse huonekalujen ja esineiden järjestämisestä esteettisesti miellyttävällä, kauniilla tavalla. Stailaus tuo uuden elämän nykyiseen tilaan. Huonekalujen uusi järjestely sekä uudet tekstiilit, sisustusesineet, valaisimet, kukat ja kalusteet luovat tilaan kuin tilaan uuden ja erilaisen ilmeen.

Remonttiapu

Tarvittaessa järjestän myös remonttiapua. Pienet pintaremontit ja suuremmatkin projektit onnistuvat sujuvasti yhteistyökumppaneideni kautta.

Somistukset ja koristelut

Tulossa synttärijuhlat, häät, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat tai vaikka teemabileet?  Hoidan juhlien ja muiden tilaisuuksien somistuksia, koristeluja sekä kattauksia.

Hinnasto

Homma lähtee aina liikkeelle maksuttomasta tutustumistapaamisesta, jolloin käydään läpi, kuinka kattavan muutoksen kotiisi tai johonkin muuhun tilaan haluat. Jokaisessa projektissa hinta määräytyy sen laajuuden mukaan. Projektit voidaan toteuttaa joko tuntityönä tai projektikohtaisesti. Kokonaishinta pyritään aina määrittelemään ennen projektin aloittamista.

Valitsen aina persoonallisuutesi, tyylisi ja budjettisi mukaiset sisustusratkaisut ja -elementit.

Tuntihinta 65 €/h
Stailaus lainahuonekaluilla (esim. tyhjät asunnot)
projektihinta, pyydä tarjous
Muut
projektihinta, pyydä tarjous

Kilometrikorvaus 0,53 €/km

Ota yhteyttä