Siirry sisältöön

Uudiskohteen sisustus ja myyntistailaus

Pääsin kalustamaan ja stailaamaan vastavalmistunutta omakotitaloa. Sain toteuttaa kalustuksen ja stailauksen vapaasti, mutta kalustus piti tehdä nopealla aikataululla ja noin 1000 euron budjetilla.

Olohuone on pitkulainen ja kaikkien kolmen makuuhuoneen ovet sijaitsevat toisella olohuoneen pitkällä sivulla. Vastapäinen seinä on lähes kokonaan ikkunoita ja siltä avautuu myös ovi terassille.

Visioin olohuoneen neutraaliksi ja valitsin huonekaluiksi vaaleita ja keveitä kalusteita. Stailauksen värimaailmaksi valikoitui roosa, harmaa, valkoinen ja musta. 

 

Ruokailutilan ’erotin’ olohuoneesta sijoittamalla sohvan huoneen keskelle. Tilaa on mukavasti kuuden hengen ruokapöydälle.

Huonekalut näin sijoittamalla jää huoneen molemmille sivuille riittävän leveä kulkuväylä.

 

 

 

Uudiskohteen sisustamisen tehtävänä on luoda potentiaalisille ostajille mielikuvia uudesta asunnosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista sekä antaa sisustusvinkkejä kalustusratkaisuista. Pontentiaalisen ostajan on helpompi hahmottaa huonekaluja paikoilleen valmiiksi sisustetussa kuin tyhjässä tilassa.

 

Tämän postauksen kuvat on otettu kännykkäkamerallani, mutta ammattilaisen ottamat kuvat ja tarkemmat tiedot kohteesta löydät osoitteesta https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/vantaa/15747029.